Velkommen til min gæstebog

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Lis Sindberg , d. 29-06-2016
Hej.
Har engang været i kontakt med jer omkring billeder af mi far Jørgen Jensen. Klim. ( fra besættelsen af aggersundbroen. )
Jeg har fået hans håndskrevne dagbog fra efteråret 39 - 1941 skannet ind som pdf fil. Jeg vil gerne i kontakt med nogen fra klim lokalarkiv, for at høre om det har interesse.
E-mail:
Skrevet af Jørgen Høyer, d. 14-06-2015
Tak for et hyggeligt møde i jeres hjem i Klim. Vi ses helt sikkert igen. Håber, I får noget godt ud af det, vi havde med!

Lene og Jørgen Høyer.
E-mail:
Skrevet af Rita Rendow, d. 21-11-2014
Kære Lis og Erling
Det er utroligt, at I også har tid til at vedligeholde en hjemmeside, når jeg ved, hvor mange timer, I bruger på Lokalhistorisk Arkiv i Fjerritslev og hvad det fører med sig. Jeg er glad for det fine samarbejde, vi har.
Med venlig hilsen
Rita
E-mail:
Skrevet af lis strøm, d. 08-05-2014
Kære Lis og Erling
Nu kommer der liv i mig igen med familien fra Nørrejylland. Jeg har været optaget af min fars familie i Norge. Jeg ved ikke om jeg før har skrevet til dig om den. Ved at Google min 3 gange tipoldefar i Norge fandt jeg familien tilbage til 1600 - en kæmpefamilie von Cappelen i Norge. Jeg er kommet i forbindelse med efterslægt. Jeg har forgæves prøvet at finde min mors og mostres konfirmation. Jeg ved ikke, om det har noget at gøre med kirkebøger fra frimenighedskirken. Jeg har fået installeret version 10 af Win Family, men den er jeg ikke glad for, så jeg går tilbage til 6. Jeg skal nu i gang med at lave en webside med de to familiesider koblet sammen. Hvis I prøver at Google Sophia von Cappelen er der lavet en hjemmeside Legacy - kender I den og kan man evt. koble Win Family ind på den ellers vil jeg lave websiden in Win Family.
Håber I har det godt. Jeg sender snart alt hvad jeg har fundet om jyderne, men jeg venter på Kenneth kommer og slutter print på den gamle 6´er. Nu må der ske noget med at få det hele dokumenteret mens man endnu er ved sine fulde fem. Det vil være ærgerligt, hvis alt arbejdet går tabt. Jeg tror min moster i USA Maren er konfirmeret i februar 1911 - jeg har arvet hendes højskolesangbog, som hun har fået foræret der. De kærligste hilsner Lis Strøm
E-mail:
Skrevet af Leo Kristensen, d. 29-04-2014
Hej Erling!

Hyggeligt at møde dig, jeg håber vi mødes en anden god gang til en snak.

Mvh.
Leo
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Folmer Klitgaard Møller, d. 19-03-2014
Imponerende hjemmeside. Hvordan får i tid til at spise og sove?
m.v.h.
Folmer
E-mail:
Skrevet af Lajla Vilsen, d. 07-03-2014
Hej Lis og Erling.
Super hjemmeside I har lavet, I to kreative mennesker. Specielt de gamle billeder af Fjerritslev og omegn er meget interesante. Vi har herhjemme ledt efter fotos af det gamle grand hotel der lagde på kirkens parkeringsplads, men uden held.... Er det noget i ligger inde med eller kan I finde dem ?
Mange hilsner fra Lajla
E-mail:
Skrevet af Hanne Marie Jørgensen, Stationsvej 30, 9982 Ålbæk, d. 28-02-2014
Hej Erling og Lis,

det glæder mig du tænkte på mig det er jeg enormt glad for jeg har kigget på anetavlerne og slægten for dig Erling det er første gang jeg er her men ikke sidste kan i tro,jeg har selv haft en men stoppede igen håber i vil få en masse glæde af denne hjemmeside, man kan jo lave alt muligt, jeg havde malewrier,salgsside og meget andet i har osse en del jeg skal ha kigget på jeg sender den lige til Birgit, Henny kan ikke finde ud af det, Kaj's mailadresse er njak@thelus.net så kan du sende til ham hvis du har lyst. knus til jer begge to hilsen Hanne Marie.
E-mail:
Skrevet af ole705@mail.dk, d. 17-01-2014
Jeg er ved at lave en efterslægtstavle for Hans Peter Bertelsen 28.12.1858/Mariane Pedersen27.5.1858, som var mine oldeforældre
Skrevet af Ole Hede Madsen, d. 17-01-2014
hejsa!
Mine bedsteforældre hed Anna og Otto Munkholm Bertelsen og boede både i Fjerritslev og Gøttrup i 30. erne. Mon der er nogen der ved noget om dem???
E-mail:
Skrevet af Kåre Bøgh, d. 27-12-2013
Sjovt at gense Fjerritslev, hvor jeg har opholdt mig rigtig meget i ferier i min barndom, som ældste barnebarn af købmand Bøgh
E-mail:
Skrevet af Jørgen Høyer, d. 09-12-2013
Jeg nåede desværre ikke udstillingen på Ørebroskolen. Jeg træffer jer forhåbentlig en anden gang. Fortrinlig hjemmeside!
E-mail:
Skrevet af Konrad, d. 16-10-2013
Kom lige forbi en sen time
Skrevet af josefine, d. 14-10-2012
super hjemmeside mormor og morfar
elsker jer
E-mail:
Skrevet af Svend Andersen, d. 04-10-2012
Tak for sidst - og stor kompliment for jeres hjemmeside. Vender helt sikkert tilbage og følger den.
Hilsen Svend Andersen
Ryå Bådelaug
E-mail: